Afscheid
Door: Johan Desiree @ China
Blijf op de hoogte en volg Johan
18 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam
Daarna doorgereden naar de Immortal Cave van Wang An Shi (politicus en officier in China van 1000 jaar geleden), waar hij zijn belangrijke carriere begon. Een prachtige holte, die je bereikte door weer een park, na een reeks van boeddhafiguren.
Daarna werd de chauffeur weer naar zijn werkplek gebracht en vertrokken we voor verkenning van de dagelijkse omgeving: de markt, vlak bij het weeshuis. Leuke tafereeltjes troffen we er aan: slapende marktkooplui. Maar het was er vies en het stonk, maar Minette liep erdoor en keek alleen maar rond, maar waarnaar weten we niet. Kilian had direct aansluiting met jongens van de markt.
Vanaf de markt ging we terug naar het hotel in Fuzhou.
Achteraf misten we het afscheid van de mensen van het weeshuis, waar het toosten tijdens de maaltijd het afscheid was, zonder dat wij dat wisten.
We herinneren het nu al als een waardevolle dag voor ons gezin!!
19 Augustus 2009 - 13:59
Margot:
Hoi lieve mensen,
Je ziet, ik ben meteen gaan kijken. Wat enorm leuk dat jullie zo'n internetverslag maken. Erg boeiend en vooral jullie verslag over het bezoek aan het weeshuis is erg indrukwekkend!! Nog een hele fijne tijd in China, en wij volgen jullie op de voet!
Groetjes van ons allemaal -
19 Augustus 2009 - 15:39
Jeanet:
Jippie, jullie berichtjes zijn binnen! We zijn weer helemaal terug, enerverende belevenissen!! We leven en genieten met jullie mee,
liefs van ons allemaal,
Jeanet.